• ČAJ BELA IMELA 80G IJP

  0 out of 5

  Koristi se za snižavanje povišenog krvnog pritiska, kod reume i kao pomoćno sredstvo u terapiji tumora.

  1.20
 • ČAJ BELI SLEZ 50G JP

  0 out of 5

  Aktivni sastojci bijelog sljeza povoljno utiču na smirenje kašlja. Koristi se i za oblaganje nadražene kože i sluzokože disajnih organa i organa za varenje, i kao sastojak čajnih mješavina kod upala mokraćnih puteva

  2.00
 • ČAJ BIJELI SLEZ IN SPE 50G

  0 out of 5

  Čaj od korijena bijelog sleza (Althaeae radix) može da se koristi: kod suvog kašlja, kod upale disajnih organa, za lakše izbacivanje bronhijalnog sekreta.

  2.55
 • CAJ BILAX 100G IJP

  0 out of 5

  Ljekovito bilje koje ulazi u sastav ove čajne mješavine sadrži sluzi, flavonoide, antrahinonske glikozide : frangulin i senozide A i B, etarska ulja (bogata mentolom i anetolom).
  Aktivni sastojci ljekovitog bilja povoljno djeluju na ubrzanje crijevnog tranzita stimulisanjem crijevne peristaltike i povećanjem volumena crijevnog sadržaja usled svojih hidrofilnih osobina. Takođe, povoljno djeluju i na olakšanje varenja, eliminisanje gasova, ublažavanje grčeva, oblaganje crevne sluzokože u slučaju upale ili iritacije.

  3.20
 • ČAJ BOSILJAK 80G IJP

  0 out of 5

  Upotreba: etarsko ulje bosiljka djeluje kao anthelmintik.
  Takođe se koristi: u narodnoj medicini za podsticanje apetita, kao sredstvo za olakšavanje eliminacije gasova, olakšavanje izmokravanja. Koristi se i spolja, za ispiranje grla. Upotrebljava se i u parfimeriji i kozmetici a koristi se i kao začin.

  1.12
 • ČAJ BREZA 80G IJP

  0 out of 5

  Upotreba: za olakšanje izmokravanja i kod upale i infekcije mokraćnih kanala, u kombinaciji sa drugim uroantisepticima i diureticima i za sprečavanje formiranja pjeska u bubrezima. Pupoljci se koriste za olakšavanje izmokravanja i lučenja žuči, u kozmetici za izradu šampona. Brezov katran se koristio u dermatologiji.

  1.10
 • ČAJ BRUSNICA 50G SA 100G SMEDJEG ŠEĆERA

  0 out of 5

  Encian čaj od brusnice napravljen je od čiste brusnice koja se prirodnim putem suši te služi za proizvodnju čaja. Stoga ne sadrži nikakve dodatke, čime su očuvane sve blagodati brusnice. Naime, brusnica je jedna od najzdravijih namirnica svijeta. U posljednje se vrijeme sve češće koristi u liječenju mnogih bolesti, a postoje podaci kako su čak Indijanci već od davnina znali za njene ljekovite moći. Zahvaljujući antibakterijskom djelovanju, čaj od brusnice preporučuje se kod mokraćnih infekcija jer uvelike smanjuje broj bakterija u urinu. Čaj od brusnice takođe je odličan diuretik, ubrzava probavu, pozitivno djeluje na izbjeljivanje zubi, uklanja plak među zubima i sprječava nastanak karijesa.

  5.90
 • ČAJ BRUSNICA 80G BIOFARM

  0 out of 5

  Plod brusnice je tvrda, crvena bobica, niske kalorijske vrijednosti, bogata vitaminima, mineralima i polifenolima. Zbog ovih izuzetnih sastojaka plod brusnice se tradicionalno koristi kao pomoć u slučajevima raznih zdravstvenih problema, a najviše za očuvanje zdravlja urinarnog trakta. Pozitivni učinci sastojaka brusnice potvrđeni su brojnim znanstvenim istraživanjima. Danas se na temelju ovih rezultata, brusnica uspješno koristi u prevenciji urinarnih infekcija, kao i za jačanje imuniteta urinarnog sustava i cijelog organizma.

  4.00
 • CAJ EKOBRONHO 100 GR INSPE

  0 out of 5

  EKOBRONHO biljna mješavina 100gr – organski čaj
  Ljekovito dejstvo:
  kod akutnog i hroničnog bronhitisa,
  kod boljeg iskašljavanja,
  kod upale pluća,
  jačanje bronhija.

  4.40
 • ČAJ EKOLADY

  0 out of 5

  Može se koristiti:
  – za regulisanje hromonskog statusa kod žena
  – kod cističnih promjena na jajnicima
  – kod policističnih jajnika,
  – za ublažavanje simptoma menopauze,
  – za regulisanje menstrualnih ciklusa,
  – kod cističnih promjena na dojkama.

  4.49
 • ČAJ EKOURO 100GR

  0 out of 5

  Ljekovito dejstvo:
  – kod upale i bakterijskih infekcija mokraćnih kanala,
  – kod hronične upale bubrega i bešike,
  – za pospešivanje izbacivanja tečnosti,
  – kod mulja, peska i sitnih kamenčića u bubrezima, bešici i kanalima,
  – za popravljanje ukupne funkcije bubrega i bešike.

  4.40
 • ČAJ GAVEZ 80G IJP

  0 out of 5

  Upotreba: u savremenoj fitoterapiji upotreba gaveza je ograničena. Novija ispitivanja pokazuju da je interna primjena gaveza povezana sa rizicima po zdravlje, te se preporučuje samo njegova spoljna upotreba. Koristi se kao sirovina za dobijanje ekstrakata koji ulaze u sastav gelova i drugih proizvoda koji se primjenjuju kod otoka, hematoma, preloma, sportskih povreda i posttraumatskih stanja.

  1.30
 • ČAJ GLOG 80G IJP

  0 out of 5

  ČAJ OD PLODA GLOGA je prijatan osvježavajući napitak čija se upotreba preporučuje: kod osjećaja pritiska i gušenja u predjelu srca, u prevenciji povišenog krvnog pritiska kao i kod blažih oblika oslabljenog srca posle preležanih infektivnih bolesti.

  1.25
 • ČAJ HAJDUČKA TRAVA 80G IJP

  0 out of 5

  Čaj od hajdučke trave je veoma koristan kod sledećih stanja: groznica i prehlada (čaj djeluje tako što izaziva znojenje i sprječava infekcije), gubitka apetita, grčeva u stomaku, nadimanja, enteritisa i gastritisa. Problema sa žučnom kisjelinom, lošeg funkcionisanja jetre, unutrašnje hemoragije, upale i menstrualnih bolova.

  1.49
 • ČAJ KANTARION 80G IJP

  0 out of 5

  Koristi se za ublažavanje tegoba kod blažih depresija, anksioznosti, čira na želucu. Spolja kod zapaljenskih procesa na koži, hemoroida i za zarastanje rana i opekotina. U toku primjene, izbjegavati sunčanje.

  1.05
 • ČAJ KIM 80G IJP

  0 out of 5

  Upotreba: kod problema sa varenjem, blagih grčeva, grčeva kod beba, za olakšanje lučenja žuči
  Koristi se i: kao začinska biljka

  1.10