Showing all 4 results

 • ESI FERROLIN C caps. 30kom

  0 out of 5
  5.51

  FERROLIN C kapsule su dijetetski suplement sa gvožđem, vitaminom C , folnom kisjelinom i vitaminom B12 , čija se upotreba preporučuje u svim stanjima kada je potreban dodatni unos gvožđa, bilo zbog nedovoljnog unosa ishranom ili zbog povećanih potreba organizma. Istraživanja pokazuju da oko 10% odrasle populacije ima neki oblik anemije, a da čak 30% žena u reproduktivnom periodu i za vrijeme trudnoće pati od anemije.

  5.51
 • FERROGREEN 30 CAPS

  0 out of 5
  5.50

  FERROGREEN® PLUS tablete su dodatak ishrani sa gvožđem, manganom, vitaminom C, koncentriraovanim sokovima od voća i povrća i biljnih ekstrakata; Gvožđe omogućava normalno formiranje crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina i pomaže u smanjenju umora i umora; Vitamin C obezbjeđuje bolju apsorpciju. Mangan i vitamin B12 zajedno sa gvožđem i vitaminom C doprinose normalnom metabolizmu energije; Pored toga, vitamin B12 promovira normalnu formaciju crvenih krvnih zrnaca.

  5.50
 • VITAMIN C AMP 500MG/5ML

  0 out of 5
  0.38

  Vitamin C (askorbinska kisjelina), rastvor za injekciju, je vitamin rastvorljiv u vodi.

  0.38
 • VITAMIN C MULTI-ASKORBAT caps. 50x250mg TRN

  0 out of 5
  18.49

  Vitamin C je veoma važan nutrijent za naše zdravlje. Dobijanje dovoljne količine ovog vitamina je posebno važno za očuvanje zdravog imunog sistema. Takođe, vitamin C igra važnu ulogu u liječenju rana, ishrani kostiju i poboljšavanju funkcije mozga.

  18.49