Showing 1–12 of 52 results

 • B-COMPLEX SA VITAMINOM C caps. 50kom TRN

  0 out of 5
  16.99

  B vitamini predstavljaju osnovu za blagostanje vašeg uma i tijela. Usljed ubrzanog tempa života, nije moguće unijeti ih u organizam u dovoljnoj mjeri, osim toga drugi štetni faktori svakodnevno vam snižavaju nivo B vitamina u tijelu. Da li ste znali, da već jedna cigareta na dan izaziva nedostatak vitamina C, jedan koktel na dan iscrpi zalihe B1, B6 vitamina i folne kisjeline? Ženama koje više godina uzimaju kontraceptivne tablete obično nedostaju vitamini B1, B6, folna kisjelina i vitamin C. Njihov organizam s vremenom više ne može u potpunosti da iskoristi te vitamine. Osobama koje u ishrani koriste mnogo bjelančevina često nedostaje vitamin B6. Uz ovaj preparat, ovakvih bojazni neće biti, nivo B vitamina će se povećati, a nivo homocisteina sniziti.

  16.99
 • B-COMPLEX TBL 30KOM

  0 out of 5
  1.90

  B-Complex sadrži grupu B vitamina, koja podstiče metabolizam ugljenih hidrata, masti i bjelančevina. Nedostatak jednog od ovih vitamina ili njegova povećana potrošnja, povećava takođe potrebu za drugim vitaminima iz ove grupe. Stoga, ako se pojave znaci nedostatka bilo kog vitamina iz grupe B, treba uzimati cijeli kompleks vitamina B.

  1.90
 • BEVIPLEX COMPLEX f.tbl. 30kom GAL

  0 out of 5
  2.18

  Upotrebom BEVIPLEX N dražeja podmiruju se dnevne potrebe organizma zavitaminima B grupe i nadoknađuje njihov nedostatak u ishrani. Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno povoljno djeluju na nervni sistem, takode doprinose poboljšanju prokrvljenosti kože, sprječavaju njeno sušenje i stvaraju uslove za stimulisanje regeneracije i normalan rad lojnih žlijezda.

  2.18
 • BEVIPLEX N granule 70g GAL

  0 out of 5
  2.40

  Upotrebom BEVIPLEX N granula mogu se podmiriti dnevne potrebe organizma za vitaminima B grupe i nadoknaditi njihov nedostatak u ishrani.
  Uloga vitamina B kompleksa se ogleda u održavanju metaboličkih, hemijskih i fizioloških procesa neophodnih za normalno funkcionisanje organizma. Posebno povoljno djeluju na nervni sistem, takođe doprinose poboljšanju prokrvljenosti kože,
  sprečavaju njeno sušenje i stvaraju uslove za stimulisanje regeneracije i normalan rad lojnih žlijezda.

  2.40
 • BIJELI LUK CAPS 20 KOM BIOCLINICA

  0 out of 5
  6.70

  Bijeli luk podržava imuni sistem i igra važnu ulogu u smanjenju krvnog pritiska i poboljšava zdravlje srca.

  6.70
 • BIOFAR ZINC 20EFF

  0 out of 5
  2.60

  Preparat je namijenjen za povećanje opšte otpornosti organizma. Preporučuje se kod učestalih virusnih i bakterijskih infekcija.

  2.60
 • CINK caps. 50x15mg TRN

  0 out of 5
  12.99

  Cink je neophodan je za rast i razvoj, za funkcionisanje imunog sistema, pomaže u bržem zarastanju rana, smanjuje rezistenciju na insulin, sprječava uvećanje prostate, utiče na stvaranje spermatozoida, koristi se u tretmanu impotencije i steriliteta, utiče na stvaranje testosterona, vraća mentalnu svježinu, za otklanjanje bijelih pega na noktima, kod akni, kod gubitka osjećaja ukusa. 

  12.99
 • COQ10 COMPLEX caps. 50x100mg TRN

  0 out of 5
  39.49

  CoQ10 učestvuje u procesu pretvaranja hrane u energiju i izuzetno je bitan za pravilan metabolizam. Umanjuje bol u mišićima kod pacijenata na terapiji statinima.

  39.49
 • COQ10 COMPLEX caps. 50x30mg TRN

  0 out of 5
  22.49

  Terranova Co Q10 predstavlja spoj aktivnog sastojka koenzima zajedno sa liofiliziranim biljem i hranom u Magnifoodu (Arabinogalaktan iz drveta ariša, stabilizovane pirinčane mekinje u prahu, Asai bobice, plod i list pasjeg trna, plod borovnice, list artičoke).

  22.49
 • DETRICAL D VIT 1000 IJ TBL

  0 out of 5
  6.20

  Vitamin D3 je jedan od neophodnih vitamina za funkcionisanje zdravog organizma do čijeg nedostatka uglavnom dolazi u zimskom periodu. Osnovne funkcije vitamina D3 su:
  – pomaže normalno funkcionisanje imunog sistema.
  – pomaže održavanje zdravlja kostiju i normalnu funkciju mišića
  – doprinosi normalnoj apsorpciji kalcijuma i fosfora u organizmu
  – učestvuje u procesu diobe ćelija.

  6.20
 • DF MAGNEZIJUM NOC caps. 20kom FDF

  0 out of 5
  5.08

  Dodatak ishrani sa magnezijumom, vitaminom B6, melatoninom i valerijanom.

  5.08
 • DF MG 375 B KOMPLEKS GRANULE

  0 out of 5
  4.70

  Dodat ishrani sa dodatkom magnezijuma i vitamina C. Magnezijum doprinosi normalnoj ravnoteži elektrolita u organizmu, poboljšava funkcionisanje preko 300 različitih enzima, pomaže u normalnom radu i funkcionisanju, nervnog sistema, srca i misića. Vitamin C je snažamn antioksidans, doprinosi zdravlju našeg imunog sistema i pomaže magnezijumu u njegovom djelovanju.

  4.70