• AKTIVNI KISEONIK 200ML

  0 out of 5

  Aktivni kiseonik predstavlja tečnost sa jakim dezinfekcionim dejstvom. Ima višestruku primjenu zahvaljujući tome što vrlo efikasno uništava sve gram-pozitivne i gram-negativne bakterije, viruse i gljivice.

  4.35
 • ALOE VERA GEL 100ML FLP

  0 out of 5

  Upotreba gela iz lista biljke Aloe Vera traje već više hiljada godina i to je prvi od mnogih načina korišćenja ove čudesne biljke. Njeni efekti izlečenja su poznati još od vremena Aleksandra Velikog, kada je korišćena za liječenje vojnika i konja. Do danas su svojstva ovog gela intezivno proučavana i on se sve više koristi.

  27.80
 • APIPOL MAST 20G

  0 out of 5

  Apipol mast koristi se za pospješivanje zarastanja manjih ozljeda, ogrebotina i rana na koži.

  4.23
 • BADEMOVO ULJE 50ML

  0 out of 5

  Ulje badema koži osigurava elastičnost, ubrzava rast kose te pomaže jačanju slabih i krhkih noktiju.

  2.05
 • BEOGRADSKI MELEM 40ML

  0 out of 5

  Beogradski melem je proizvod originalne formulacije, sačinjen od sastojaka prirodnog porijekla koji se tradicionalno koriste za njegu i regeneraciju kože.

  5.85
 • BEPANTHEN KREMA 30G

  0 out of 5

  Bepanthen krem sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže proces regeneracije kože i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere.

  4.50
 • BEPANTHEN MAST 30G

  0 out of 5

  Bepanthen mast sadrži pantenol (provitamin B5), koji potpomaže koži svojstven proces obnavljanja i stabilizuje prirodnu funkciju kožne barijere. Stvara transparentni sloj koji koži omogućava disanje.

  5.55
 • BEPANTHEN PLUS KREMA 30G

  0 out of 5

  Bepanthen Plus krem je antiseptični krem koji pomaže zaceljivanje infekcija površinskih i kontuzionih rana. Bepanthen Plus krem sadrži aktivnu supstancu dekspantenol koja se u koži brzo pretvara u pantotensku kisjelinu, vitamin koji ubrzava formiranje novog tkiva i poboljšava stanje ožiljaka.
  Bepanthen Plus krem takođe sadrži i hlorheksidin, antiseptik efikasan protiv infekcije rana bakterijama koje su inače prisutne na koži i na taj način sprečava ili ograničava infekciju rane.Bepanthen Plus krem sprečava isušivanje rana, ublažava bolove efektom hlađenja i dobro se podnosi. Bepanthen Plus krem se lako nanosi i ispira, nije mastan i ne lijepi se za kožu.

  5.05
 • BOROGAL K KREM 100ML

  0 out of 5

  BOROGAL K krem smanjuje upalu i crvenilo na koži, nadoknađujući izgubljenu vlagu i obezbjeđujući potrebnu masnoću. Primjenjuje se za njegu kože lica i ruku i kao podloga za šminku.

  2.55
 • BOROGAL KREM 25G

  0 out of 5

  BOROGAL je krem blagog antiseptičkog djelovanja, namijenjen za ublažavanje manjih iritacija na koži. Podloga BOROGAL krema ima dobra kozmetska svojstva: omogućava normalno funkcionisanje kože, omekšava je i daje elastičnost. BOROGAL krem formira na koži mat, nevidljiv film, koji se lako spira vodom i ne prlja odjeću. Krem BOROGAL se primjenjuje za ublažavanje tegoba, pospješivanje epitelizacije i njegu kože kod iritacija i ojeda, posebno na pregibima, izazvanih trenjem ili prekomernim znojenjem, oštećenja i isušenosti kože prouzrokovanih primjenom sredstava za održavanje lične higijene i hemijskih depilatora ili radom sa deterdžentima.

  1.30
 • BOROGAL S KREM 100ml

  0 out of 5

  Borogal S krem štiti kožu od nepovoljnih uticaja iz spoljne sredine. Nanosi se na ruke prije i posle obavljanja prljavih poslova i dužeg izlaganja vjetru, vodi i suncu, kao i djelovanju deterdženata.

  2.65
 • CINKVITAMINSKA MAST 50GR

  0 out of 5

  Preparat je namijenjen za premazivanje ruku u cilju sprečavanja infekcije, kod raznih ulceroznih infekcija, i sl.

  2.60
 • CORTINAT KREM 75 ML

  0 out of 5

  Cortinat krema ima trostruko dejstvo:
  – Smanjuje crvenilo, svrab, suvoću ispucale i nadražene kože.
  – Štiti od ponovne pojave simptoma.
  – Vraća koži neophodnu vlažnost i elastičnost.

  10.50
 • DR.PLANT BOROVIT KREM

  0 out of 5

  Borovit krem ima blago antiseptično djelovanje i namijenjen je za ublažavanje manjih iritacija na koži.

  2.14
 • DR.PLANT PANTEN KREM GEL 100ML

  0 out of 5

  Dr Plant Panten cream gel je preparat namijenjen za njegu i zaštitu zdrave, kao i za regeneraciju suve, ispucale i alergijskim reakcijama izmijenjene kože.

  2.65
 • DR.PLANT PANTEN MAST 40ML

  0 out of 5

  Panten mast je formulisana na bazi dekspantenola i masnih materija, koje hrane i njeguju kožu, daje joj glatkoću i sjaj i povećava elastičnost.

  2.70