• AQUA MARIN GTT. 30ML

  0 out of 5

  Za održavanje higijene i fiziološke vlažnosti gornjih disajnih puteva.
  Čisti i vlaži sluznicu nosa.

  3.20
 • AQUA MARIS BABY KAPI ZA NOS 10ML

  0 out of 5

  Blagotvorna morska voda iz Jadrana bogata je solima i oligoelementima koji imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih disajnih puteva.

  1.95
 • AQUA MARIS BABY SPREJ

  0 out of 5

  Morska voda sadržajem mineralnih soli i velikog broja oligoelemenata ima blagotvoran učinak na sluznicu gornjih disajnih puteva.

  5.10
 • AQUA MARIS SPREJ ZA NOS 30ML JADRAN

  0 out of 5

  Morska voda zbog sadržaja mineralnih soli i velikog broja oligoelemenata ima blagotvoran učinak na sluznicu disajnih putova.

  3.77
 • ASPIRIN COMPLEX GRANULE 10 KESICA

  4.00 out of 5

  Lijek Aspirin Complex sadrži dijve aktivne supstance, acetilsalicilnu kisjelinu i pseudoefedrin-hidrohlorid. Koristi se za ublažavanje simptoma zapušenog nosa praćenih bolom i temperaturom usled prehlade.
  Ukoliko imate samo jedan od navedenih simptoma može biti pogodnije uzeti neki drugi lijek koji sadrži jednu od ovih supstanci.

  5.40
 • CAFFETIN COLD TBL 10KOM

  5.00 out of 5

  Ovaj lijek se može nabaviti bez ljekarskog recepta. Međutim, neophodno je da pažljivo koristite lijek Caffetin Cold, da biste sa njim postigli najbolje rezultate. Caffetin Cold je kombinovani preparat, koji sadrži četire aktivne komponente: paracetamol pseudoefedrin, dekstrometorfan i askorbinsku kiselinu (vitamin C). Paracetamol smanjuje bol i snižava tjelesnu temperaturu. Pseudoefedrin smanjuje nazalnu kongestiju (zapušenje nosa) i obezbjeđuje prohodnost nazalnih i respiratornih (disajnih) puteva. Dekstrometorfan suzbija kašalj izazvan iritacijom u grlu ili bronhijama. Askorbinska kiselina može biti djelotvorna u toku infekcije kada se smatra da nivo vitamina C opada. Caffetin Cold se koristi ѕa ublažavanje simptoma prehlade i gripa (glavobolja, bolovi u mišićima, bolovi u grlu, nazalna kongestija (zapušen nos), groznica i suvi kašalj).

  2.20
 • CAFFETIN COLDMAX KESICE 10KOM

  0 out of 5

  Caffetin COLDmax je kombinovani preparat, koji sadrži dvije aktivne komponente: paracetamol i fenilefrin. Paracetamol ublažava bol i snižava tjelesnu temperaturu. Fenilefrin smanjuje nazalnu kongestiju i obezbjeđuje prohodnost nazalnih i respiratornih puteva. Caffetin COLDmax se koristi za kratkotrajno ublažavanje simptoma prehlade i gripa (glavobolja, bolovi u mišićima, bolovi u grlu, nazalna kongestija (zapušen nos), groznica).

  3.00
 • CINNABSIN TBL 100KOM

  4.00 out of 5

  Cinabsin® se već više od 50 godina koristi za liječenje kijavice i upale sinusa. Osnovna karakteristika lijeka Cinabsin® je višestruko djelovanje, koje ga čini različitim od kapi za nos, koje ponovo uspostavljaju nosno disanje, izazivajući pri tome sužavanje krvnih sudova i narušavanje prirodnog mehanizma čišćenja sluzokože nosa.

  6.80
 • COLDREX 12 TBL

  0 out of 5

  Coldrex tablete je lijek namijenjen za kratkotrajno ublažavanje simptoma prehlade i gripe.

  3.00
 • COLDREX MAXGRIP ŠUMSKO VOCE A 5 KESICA

  0 out of 5

  Coldrex MaxGrip šumsko voće prašak za oralni rastvor je namijenjen za kratkotrajno ublažavanje simptoma prehlade i gripe uključujući glavobolju, grlobolju, začepljenost nosa, upalu sinusa i pridruženu bol, bolove u mišićima i temperaturu.

  3.00
 • DF SINUSAN ULJE

  0 out of 5

  Ulje za pomoć kod začepljenosti gornjih disajnih puteva, kod prehlade, kijavice i glavobolje.

  7.30
 • FERVEX BEZ SECERA 8 KESICA

  4.00 out of 5

  Fervex za odrasle, bez šećera je namijenjen za liječenje gripoznih stanja, alergijskog rinitisa, prehlade i infekcija nosa i ždrela (rinofaringitisa) kod odraslih i djece starije od 15 godina.

  4.30
 • FERVEX GRANULE ZA ODRASLE 8KOM

  0 out of 5

  Fervex za odrasle sadrži:

  – analgetik/antipiretik paracetamol, koji ublažava bol i snižava povišenu temperaturu
  – antihistaminik feniramin-maleat, koji smanjuje obilnu sekreciju iz nosa, zapušenost nosa, pojačano suzenje očiju i deluje protiv kijavice
  – vitamin C zadovoljava povećane potrebe organizma kod prehlade i drugih stanja praćenih groznicom
  – Fervex za odrasle je namijenjen za lečenje gripoznih stanja, alergijskog rinitisa, prehlade i infekcija nosa i ždrela (rinofaringitisa) kod odraslih i djece starije od 15 godina.

  3.30
 • FERVEX ZA DJECU 8 KESICA

  0 out of 5

  Fervex za djecu je namijenjen za kratkotrajno liječenje povišene temperature i obilne sekrecije iz nosa kod djece sa prehladom ili infekcijom nosa i ždrela (rinofaringitisa).
  Fervex za djecu granule za oralni rastvor pakovane su u kesice. Jedna kesica sadrži jednu dozu lijeka.

  4.15
 • FERVEX ZA DJECU 8 KESICA

  0 out of 5

  Fervex za djecu sadrži:

  – analgetik/antipiretik paracetamol, koji ublažava bol i snižava povišenu temperaturu
  – antihistaminik feniraminmaleat, koji smanjuje obilnu sekreciju iz nosa, zapušenost nosa, pojačano suzenje očiju i djeluje protiv kijavice
  – vitamin C zadovoljava povećane potrebe organizma kod prehlade i drugih stanja praćenih groznicom
  Fervex za djecu je namijenjen za kratkotrajno liječenje povišene temperature i obilne sekrecije iz nosa kod dece sa prehladom ili infekcijom nosa i ždrela (rinofaringitisa).
  Fervex za djecu granule za oralni rastvor pakovane su u kesice. Jedna kesica sadrži jednu dozu lijeka.

  4.15
 • GRIPSTOP SPREJ ZA NOS

  4.50 out of 5

  Medicinsko sredstvo sa mehaničkim dejstvom namijenjeno tretmanu i prevenciji otežanog disanja na nos funkcionalnog porijekla.

  7.45