• ACC AKUT 600MG EFF

  5.00 out of 5

  Lijek ACC 600 je mukolitik koji smanjuje gustinu sekreta u disajnim putevima i olakšava iskašljavanje, prije svega u akutnim stanjima, npr. akutnom bronhitisu i akutnim epizodama hronične opstruktivne plućne bolesti.

  4.04
 • ALTAL SIRUP BEZ ŠEĆERA 150G

  0 out of 5

  Altal sirup objedinjuje biljne vrste koje svojim zajedničkim dejstvom umiruju upaljenu i iritiranu sluzokožu disajnih puteva i smiruju suvi kašalj praćen promuklošću i peckanjem u grlu.

  4.20
 • ALTIPRIM P SIRUP 100ML

  0 out of 5

  Komponente Altiprim P sirupa povoljno djeluju na disajne organe, štite sluznicu ždrijela od nadražaja,razređuju gusti bronhijalni sekret,pospješuju izlučivanje sluzi iz bronhija i olakšavaju disanje i iskašljavanje.

  3.60
 • ALTIPRIM SIRUP

  0 out of 5

  Altiprim sadrži sirup korijena bijelog sleza, ekstrakte korijena jagorčevine i nadzemnog dijela timijana i med – sastojke prirodnog porijekla koji mogu imati pozitivan uticaj na zdravlje disajnih organa

  4.10
 • APIPOL SIRUP PROTIV KASLJA 100ML

  0 out of 5

  Apipol sirup koristi se kod dugotrajnog suVog, nadražjnog kašlja, upale ždrijela, bronhitisa, prehlade.

  5.20
 • APITUSIK SIRUP ZA ISKAŠLJAVANJE 100ML

  0 out of 5

  Apitusik medni sirup je kombinacija pčelinjih proizvoda i ljekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, tinkture timijana i tinkture propolisa.

  5.10
 • BILJNA ROSA MAST

  0 out of 5

  Mast Biljna rosa predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova. Na bazi je prirodnih eteričnih ulja i pčelinjeg voska. Ublažava i otklanjanja razne vrste bolova i neprijatnosti. Bilo da su u pitanju glavobolje, prehlade, kašalj, promuklost, zapaljenja ždrijela i bronhija i zamor mišića, mast Biljna rosa pruža efektivnu i efikasnu pomoć. Preporučuje se i u slučaju uboda insekata radi umirenja iritacija, kao i za masažu sportista.

  3.10
 • BISOLEX SOL 30ML

  4.00 out of 5

  Bisolex kapi odnosno sirup, koriste se u svrhu olakšavanja procesa iskašljavanja sekreta koji je sadržan u disajnim putevima usled prisustva bilo kog oblika zdrastvenog problema koji je povezan sa respiratornim sistemom, a koji izaziva starenje i nakupljanje sekreta. Aktivna supstanca je bromheksin.

  2.75
 • BISOLVON SIRUP 200ML

  4.00 out of 5

  Bisolvon sirup koristi se za simptomatsko liječenje (olakšava iskašljavanje) bolesti disajnog sistema popraćenih izlučivanjem viskoznog sekreta. Aktivna supstanca je bromheksin.

  6.33
 • BISOLVON SOL 40ML

  0 out of 5

  Bisolvon kapi odnosno sirup, koriste se u svrhu olakšavanja procesa iskašljavanja sekreta koji je sadržan u disajnim putevima usled prisustva bilo kog oblika zdrastvenog problema koji je povezan sa respiratornim sistemom, a koji izaziva starenje i nakupljanje sekreta. Aktivna supstanca je bromheksin.

  5.89
 • BISOLVON TBL 20X8MG

  4.00 out of 5

  Bisolvon tablete se primjenjuju za simptomatsko liječenje (olakšavanje iskašljavanja) bolesti disajnog sistema popraćenih izlučivanjem viskoznog sekreta. Aktivna supstanca je bromheksin.

  5.04
 • BRONHOSEPT KAPI IN SPE

  4.00 out of 5

  Bronho Sept kapi su prirodni dodatak ishrani na bazi propolisa i organskog ljekovitog bilja.

  3.60
 • BRSLJAN ULJE 200ML MEILAB

  4.00 out of 5

  Bršljan ulje je specifična kombinacija biljnih ekstrakata ( bršljan, kesten ) i etarskih ulja ( limun, ruzmarin, geranijum ) u masnoj podlozi obogaćenoj uljnim ekstraktom nevena i kofeinom. Namijenjeno je masaži, u cilju poboljšanja stanja celulita i njegovog odstranjivanja.

  3.20
 • DASA SIRUP OD BOKVICE 150G FARMALOG

  5.00 out of 5

  Dasa sirup se pokazao kao izuzetno bezbjedno i djelotvorno sredstvo za umirenje upaljenog grla. Sirup sadrži tečni ekstrakt lista bokvice, biljke koja se već vekovima koristi za liječenje zapaljenja grla, akutnog i hroničnog kašlja i bronhitisa.

  2.60
 • DENIVIT BOROVE IGLICE SIRUP PLUS 125ML

  4.00 out of 5

  Denivit sirup sadrži saponine koji pomažu razblaživanje sluzi u disajnim putevima i na taj način olakšavaju izlučivanje produktivnog kašlja. Komponentne relaksiraju mišiće disajnih puteva, smanjujući stimulus suvog kašlja. Blagotvorno utiče na disajne puteve i jačanje imuniteta.

  4.65
 • DENIVIT SIRUP ISLANDSKI LISAJ 125ML

  4.00 out of 5

  Denivit sirup islandski lišaj sadrži aktivne komponente koje sa vodom stvaraju viskozne otopine koje štite sluznicu od lokalnih nadražaja i tako posredno djeluju protivupalno.. Sadrži i vitamin C koji djeluje antioksidativno i pojačava naš imuni sistem.

  3.00