• ASPIRIN COMPLEX GRANULE 10 KESICA

  4.00 out of 5

  Lijek Aspirin Complex sadrži dijve aktivne supstance, acetilsalicilnu kisjelinu i pseudoefedrin-hidrohlorid. Koristi se za ublažavanje simptoma zapušenog nosa praćenih bolom i temperaturom usled prehlade.
  Ukoliko imate samo jedan od navedenih simptoma može biti pogodnije uzeti neki drugi lijek koji sadrži jednu od ovih supstanci.

  5.40
 • CAFFETIN COLD TBL 10KOM

  5.00 out of 5

  Ovaj lijek se može nabaviti bez ljekarskog recepta. Međutim, neophodno je da pažljivo koristite lijek Caffetin Cold, da biste sa njim postigli najbolje rezultate. Caffetin Cold je kombinovani preparat, koji sadrži četire aktivne komponente: paracetamol pseudoefedrin, dekstrometorfan i askorbinsku kiselinu (vitamin C). Paracetamol smanjuje bol i snižava tjelesnu temperaturu. Pseudoefedrin smanjuje nazalnu kongestiju (zapušenje nosa) i obezbjeđuje prohodnost nazalnih i respiratornih (disajnih) puteva. Dekstrometorfan suzbija kašalj izazvan iritacijom u grlu ili bronhijama. Askorbinska kiselina može biti djelotvorna u toku infekcije kada se smatra da nivo vitamina C opada. Caffetin Cold se koristi ѕa ublažavanje simptoma prehlade i gripa (glavobolja, bolovi u mišićima, bolovi u grlu, nazalna kongestija (zapušen nos), groznica i suvi kašalj).

  2.20
 • CAFFETIN COLDMAX KESICE 10KOM

  0 out of 5

  Caffetin COLDmax je kombinovani preparat, koji sadrži dvije aktivne komponente: paracetamol i fenilefrin. Paracetamol ublažava bol i snižava tjelesnu temperaturu. Fenilefrin smanjuje nazalnu kongestiju i obezbjeđuje prohodnost nazalnih i respiratornih puteva. Caffetin COLDmax se koristi za kratkotrajno ublažavanje simptoma prehlade i gripa (glavobolja, bolovi u mišićima, bolovi u grlu, nazalna kongestija (zapušen nos), groznica).

  3.00
 • COLDREX 12 TBL

  0 out of 5

  Coldrex tablete je lijek namijenjen za kratkotrajno ublažavanje simptoma prehlade i gripe.

  3.00
 • COLDREX MAXGRIP ŠUMSKO VOCE A 5 KESICA

  0 out of 5

  Coldrex MaxGrip šumsko voće prašak za oralni rastvor je namijenjen za kratkotrajno ublažavanje simptoma prehlade i gripe uključujući glavobolju, grlobolju, začepljenost nosa, upalu sinusa i pridruženu bol, bolove u mišićima i temperaturu.

  3.00
 • FERVEX BEZ SECERA 8 KESICA

  4.00 out of 5

  Fervex za odrasle, bez šećera je namijenjen za liječenje gripoznih stanja, alergijskog rinitisa, prehlade i infekcija nosa i ždrela (rinofaringitisa) kod odraslih i djece starije od 15 godina.

  4.30
 • FERVEX GRANULE ZA ODRASLE 8KOM

  0 out of 5

  Fervex za odrasle sadrži:

  – analgetik/antipiretik paracetamol, koji ublažava bol i snižava povišenu temperaturu
  – antihistaminik feniramin-maleat, koji smanjuje obilnu sekreciju iz nosa, zapušenost nosa, pojačano suzenje očiju i deluje protiv kijavice
  – vitamin C zadovoljava povećane potrebe organizma kod prehlade i drugih stanja praćenih groznicom
  – Fervex za odrasle je namijenjen za lečenje gripoznih stanja, alergijskog rinitisa, prehlade i infekcija nosa i ždrela (rinofaringitisa) kod odraslih i djece starije od 15 godina.

  3.30
 • FERVEX ZA DJECU 8 KESICA

  0 out of 5

  Fervex za djecu je namijenjen za kratkotrajno liječenje povišene temperature i obilne sekrecije iz nosa kod djece sa prehladom ili infekcijom nosa i ždrela (rinofaringitisa).
  Fervex za djecu granule za oralni rastvor pakovane su u kesice. Jedna kesica sadrži jednu dozu lijeka.

  4.15
 • FERVEX ZA DJECU 8 KESICA

  0 out of 5

  Fervex za djecu sadrži:

  – analgetik/antipiretik paracetamol, koji ublažava bol i snižava povišenu temperaturu
  – antihistaminik feniraminmaleat, koji smanjuje obilnu sekreciju iz nosa, zapušenost nosa, pojačano suzenje očiju i djeluje protiv kijavice
  – vitamin C zadovoljava povećane potrebe organizma kod prehlade i drugih stanja praćenih groznicom
  Fervex za djecu je namijenjen za kratkotrajno liječenje povišene temperature i obilne sekrecije iz nosa kod dece sa prehladom ili infekcijom nosa i ždrela (rinofaringitisa).
  Fervex za djecu granule za oralni rastvor pakovane su u kesice. Jedna kesica sadrži jednu dozu lijeka.

  4.15
 • FRESCOPAD HLADNI OBLOG 4KOM 8H

  4.00 out of 5

  Frescopad hladni gel oblog sadrži visok udio vode koja djeluje sa prirodnim sastavom hlađenja tijela.

  3.60
 • RHINOSTOP SIR 100ML

  5.00 out of 5
  Lijek RHINOSTOP® sirup sadrže tri aktivna sastojka, paracetamol, pseudoefedrin i hlorfenamin, čija se djelovanja međusobno upotpunjavaju.                                                       

  Paracetamol ublažava bol i snižava povišenu tjelesnu temperaturu.

  Pseudoefedrin je nazalni dekongestiv. Djeluje na male krvne sudove u sluznici nosa uzrokujući njihovo sužavanje, što dovodi do sprječavanja prekomjernog izlučivanja nosnog sekreta i ublažavanja simptoma upale sluznice nosa i sinusa.

  Hlorfenamin svojim antihistaminskim djelovanjem umanjuje začepljenost nosa, ublažava simptome curenja iz nosa, te suzenja i peckanja očiju.

  2.95
 • RHINOSTOP TBL

  4.00 out of 5
  RHINOSTOP tablete sadrže tri aktivna sastojka, paracetamol, pseudoefedrin hidroklorid i klorfenamin maleat, čija se djelovanja međusobno upotpunjavaju.                                                       

  Paracetamol ublažava bol i snižava povišenu tjelesnu temperaturu.

  Pseudoefedrin hidrohlorid djeluje na male krvne sudove u sluznici nosa uzrokujući njihovo sužavanje, što dovodi do sprečavanja prekomjernog izlučivanja nosnog sekreta i ublažavanja simptoma upale sluznice nosa i sinusa.

  Hlorfenamin maleat svojim antihistaminskim djelovanjem umanjuje začepljenost nosa, ublažava simptome curenja iz nosa, te suzenja i peckanja očiju.

  2.65
 • TYLOL HOT 12X20 G.

  5.00 out of 5

  Lijek Tylol Hot je indikovan za ublažavanje simptoma prehlade, gripa kao što su nazalna kongestija (zapušen nos), kijanje, curenje nosa, povišena tjelesna temperatura, glavobolja i bol u mišićima i zglobovima.

  5.20
 • TYLOL HOT PEDIATRIC PLVS

  0 out of 5

  Ovaj lijek se može koristiti kod djece uzrasta 6-12 godina za olakšavanje simptoma prehlade i gripe, uključujući bolove, glavobolju, začepljenje nosa i sinusa, te za smanjenje groznice.

  2.90
 • TYLOL HOT-D X 12

  5.00 out of 5

  TYLOL HOT D je indikovan za ublažavanje simptoma prehlade i gripe, uključujući simptome navedene 
  dole:
  – nazalna kongestija (odnosno začepljen nos i sinusi)
  – curenje iz nosa
  – kijavica
  – povišena tjelesna temperatura
  – blagi do umjereni bol različitog porijekla

  5.10