• FERVEX ZA DJECU 8 KESICA

  0 out of 5

  Fervex za djecu je namijenjen za kratkotrajno liječenje povišene temperature i obilne sekrecije iz nosa kod djece sa prehladom ili infekcijom nosa i ždrela (rinofaringitisa).
  Fervex za djecu granule za oralni rastvor pakovane su u kesice. Jedna kesica sadrži jednu dozu lijeka.

  4.15
 • FRESCOPAD HLADNI OBLOG 4KOM 8H

  4.00 out of 5

  Frescopad hladni gel oblog sadrži visok udio vode koja djeluje sa prirodnim sastavom hlađenja tijela.

  3.60
 • PROPOMINT SPREJ ZA DJECU

  4.00 out of 5

  Propomint sprej za djecu je formulisan na bazi standardizovanog ekstrakta propolisa, islandskog lišaja i N-acetilcisteina i namijenjen je očuvanju zdravlja sluzokože grla, usne duplje i desni.

  5.15
 • RHINOSTOP SIR 100ML

  5.00 out of 5
  Lijek RHINOSTOP® sirup sadrže tri aktivna sastojka, paracetamol, pseudoefedrin i hlorfenamin, čija se djelovanja međusobno upotpunjavaju.                                                       

  Paracetamol ublažava bol i snižava povišenu tjelesnu temperaturu.

  Pseudoefedrin je nazalni dekongestiv. Djeluje na male krvne sudove u sluznici nosa uzrokujući njihovo sužavanje, što dovodi do sprječavanja prekomjernog izlučivanja nosnog sekreta i ublažavanja simptoma upale sluznice nosa i sinusa.

  Hlorfenamin svojim antihistaminskim djelovanjem umanjuje začepljenost nosa, ublažava simptome curenja iz nosa, te suzenja i peckanja očiju.

  2.95
 • TYLOL HOT PEDIATRIC PLVS

  0 out of 5

  Ovaj lijek se može koristiti kod djece uzrasta 6-12 godina za olakšavanje simptoma prehlade i gripe, uključujući bolove, glavobolju, začepljenje nosa i sinusa, te za smanjenje groznice.

  2.90