• ACC AKUT 600MG EFF

  5.00 out of 5

  Lijek ACC 600 je mukolitik koji smanjuje gustinu sekreta u disajnim putevima i olakšava iskašljavanje, prije svega u akutnim stanjima, npr. akutnom bronhitisu i akutnim epizodama hronične opstruktivne plućne bolesti.

  4.04
 • ALTAL SIRUP BEZ ŠEĆERA 150G

  0 out of 5

  Altal sirup objedinjuje biljne vrste koje svojim zajedničkim dejstvom umiruju upaljenu i iritiranu sluzokožu disajnih puteva i smiruju suvi kašalj praćen promuklošću i peckanjem u grlu.

  4.20
 • ALTIPRIM P SIRUP 100ML

  0 out of 5

  Komponente Altiprim P sirupa povoljno djeluju na disajne organe, štite sluznicu ždrijela od nadražaja,razređuju gusti bronhijalni sekret,pospješuju izlučivanje sluzi iz bronhija i olakšavaju disanje i iskašljavanje.

  3.60
 • ALTIPRIM SIRUP

  0 out of 5

  Altiprim sadrži sirup korijena bijelog sleza, ekstrakte korijena jagorčevine i nadzemnog dijela timijana i med – sastojke prirodnog porijekla koji mogu imati pozitivan uticaj na zdravlje disajnih organa

  4.10
 • APIPOL SIRUP PROTIV KASLJA 100ML

  0 out of 5

  Apipol sirup koristi se kod dugotrajnog suVog, nadražjnog kašlja, upale ždrijela, bronhitisa, prehlade.

  5.20
 • APIS GOLA SPREJ ZA GRLO 20ML

  0 out of 5

  Apis gola je sprej za grlo, brza i efikasna pomoć kod upale grla, krajnika i usne duplje.

  6.55
 • APITUSIK SIRUP ZA ISKAŠLJAVANJE 100ML

  0 out of 5

  Apitusik medni sirup je kombinacija pčelinjih proizvoda i ljekovitog bilja koja ujedinjuje svojstva meda, tinkture timijana i tinkture propolisa.

  5.10
 • AQUA MARIN GTT. 30ML

  0 out of 5

  Za održavanje higijene i fiziološke vlažnosti gornjih disajnih puteva.
  Čisti i vlaži sluznicu nosa.

  3.20
 • AQUA MARIS BABY KAPI ZA NOS 10ML

  0 out of 5

  Blagotvorna morska voda iz Jadrana bogata je solima i oligoelementima koji imaju važnu ulogu u održavanju normalne funkcije sluznice nosa što omogućava prohodnost gornjih disajnih puteva.

  1.95
 • AQUA MARIS BABY SPREJ

  0 out of 5

  Morska voda sadržajem mineralnih soli i velikog broja oligoelemenata ima blagotvoran učinak na sluznicu gornjih disajnih puteva.

  5.10
 • AQUA MARIS SPREJ ZA NOS 30ML JADRAN

  0 out of 5

  Morska voda zbog sadržaja mineralnih soli i velikog broja oligoelemenata ima blagotvoran učinak na sluznicu disajnih putova.

  3.77
 • ASPIRIN COMPLEX GRANULE 10 KESICA

  4.00 out of 5

  Lijek Aspirin Complex sadrži dijve aktivne supstance, acetilsalicilnu kisjelinu i pseudoefedrin-hidrohlorid. Koristi se za ublažavanje simptoma zapušenog nosa praćenih bolom i temperaturom usled prehlade.
  Ukoliko imate samo jedan od navedenih simptoma može biti pogodnije uzeti neki drugi lijek koji sadrži jednu od ovih supstanci.

  5.40
 • BILJNA ROSA MAST

  0 out of 5

  Mast Biljna rosa predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova. Na bazi je prirodnih eteričnih ulja i pčelinjeg voska. Ublažava i otklanjanja razne vrste bolova i neprijatnosti. Bilo da su u pitanju glavobolje, prehlade, kašalj, promuklost, zapaljenja ždrijela i bronhija i zamor mišića, mast Biljna rosa pruža efektivnu i efikasnu pomoć. Preporučuje se i u slučaju uboda insekata radi umirenja iritacija, kao i za masažu sportista.

  3.10
 • BISOLEX SOL 30ML

  4.00 out of 5

  Bisolex kapi odnosno sirup, koriste se u svrhu olakšavanja procesa iskašljavanja sekreta koji je sadržan u disajnim putevima usled prisustva bilo kog oblika zdrastvenog problema koji je povezan sa respiratornim sistemom, a koji izaziva starenje i nakupljanje sekreta. Aktivna supstanca je bromheksin.

  2.75
 • BISOLVON SIRUP 200ML

  4.00 out of 5

  Bisolvon sirup koristi se za simptomatsko liječenje (olakšava iskašljavanje) bolesti disajnog sistema popraćenih izlučivanjem viskoznog sekreta. Aktivna supstanca je bromheksin.

  6.33
 • BISOLVON SOL 40ML

  0 out of 5

  Bisolvon kapi odnosno sirup, koriste se u svrhu olakšavanja procesa iskašljavanja sekreta koji je sadržan u disajnim putevima usled prisustva bilo kog oblika zdrastvenog problema koji je povezan sa respiratornim sistemom, a koji izaziva starenje i nakupljanje sekreta. Aktivna supstanca je bromheksin.

  5.89