• ANDOL TBL 20X300MG

  0 out of 5

  Andol je namijenjen za upotrebu kod odraslih osoba i djece starije od 16 godina. Andol sadrži acetilsalicilnu kisjelinu. Acetilsalicilna kisjelina je namijenjena liječenju blagih i umjerenih bolova, kao i za snižavanje povišene temperature.

  1.69
 • ASPIRIN C EFF 10KOM

  5.00 out of 5

  Aspirin plus C ublažava bolove, smanjuje povišenu tjelesnu temperaturu i djeluje protivupalno (nesteroidni antiinflamatorni lek/analgetik). Vitamin C se tradicionalno koristi za povećanje otpornosti organizma kod nazeba.

  4.25
 • ASPIRIN TBL 20X500MG

  4.00 out of 5

  Aspirin 500 se koristi za kratkotrajno simptomatsko ublažavanje blagih do umjerenih bolova uključujući glavobolju, zubobolju, grlobolju uslijed prehlade, menstrualne bolove, bolove u mišićima i zglobovima, bolove u leđima, blage artritične bolove.

  2.70
 • BILJNA ROSA MAST

  0 out of 5

  Mast Biljna rosa predstavlja visoko efikasno sredstvo protiv bolova. Na bazi je prirodnih eteričnih ulja i pčelinjeg voska. Ublažava i otklanjanja razne vrste bolova i neprijatnosti. Bilo da su u pitanju glavobolje, prehlade, kašalj, promuklost, zapaljenja ždrijela i bronhija i zamor mišića, mast Biljna rosa pruža efektivnu i efikasnu pomoć. Preporučuje se i u slučaju uboda insekata radi umirenja iritacija, kao i za masažu sportista.

  3.10
 • BLOKMAX FORTE FILM TBL 10X400MG

  0 out of 5

  LIjek BlokMax forte se može kratkotrajno upotrebljavati u: 

   

  Simptomatsko liječenje blage do umjerene akutne boli različitog porijekla poput glavobolje, zubobolje, boli nakon vađenja zuba, bolova u mišićima i dismenoreje;
  Stanje povišene tjelesne temperature.

  1.54
 • CAFFETIN MENSTRUAL TBL 10 X 200MG

  0 out of 5

  Caffetin menstrual sadrži aktivnu supstancu ibuprofen i pripada grupi nesteroidnih antiinflamatornih ljekova (NSAIL) koji ublažavaju bol.
  Caffetin menstrual se primjenjuje kod odraslih i djece starije od 12 godina za simptomatsko liječenje menstrualnog bola i simptome kao što su grčevi, mišićni bolovi, bol u leđima, glavobolja itd.

  2.20
 • CAFFETIN TBL A 500 12TBL

  0 out of 5

  Lijek Caffetin je kombinovani preparat koji se koristi za kratkotrajnu terapiju akutnog, umjerenog bola koji se ublažava primjenom samog paracetamola, ibuprofena ili acetalisalicilne kisjeline kao što je glavobolja, zubobolja, migrena, išijalgija, mijalgija i menstrualni bol.

  1.10
 • DEFRINOL SIRUP 100ML

  0 out of 5

  DEFRINOL sirup je lijek koji pripada grupi nazalnih dekongestiva i predstavlja kombinaciju pseudoefedrin-hidrohlorida i ibuprofena. Ibuprofen je nesteroidni antiinflamatorni lijek (NSAIL) koji smanjuje bol, snižava povišenu tjelesnu temperaturu i uklanja znake zapaljenjskog procesa. Pseudoefedrin-hidrohlorid je lijek koji dovodi do sužavanja krvnih sudova (vazokonstrikcija) u sluznici nosa i na taj način omogućava bolju prohodnost disajnih puteva. DEFRINOL se koristi za ublažavanje simptoma prehlade i gripa kao što su bolovi u mišićima, glavobolja, bol u grlu, povišena tjelesna temperatura, začepljenost nosa i sinusa.

  2.29
 • DEFRINOL TBL 20KOM

  0 out of 5

  DEFRINOL je lijek koji pripada grupi nazalnih dekongestiva i predstavlja kombinaciju pseudoefedrin-hidrohlorida i ibuprofena. Ibuprofen je nesteroidni antiinflamatorni lijek (NSAIL) koji smanjuje bol, snižava povišenu tjelesnu temperaturu i uklanja znake zapaljenjskog procesa. Pseudoefedrin-hidrohlorid je lijek koji dovodi do sužavanja krvnih sudova (vazokonstrikcija) u sluznici nosa i na taj način omogućava bolju prohodnost disajnih puteva. DEFRINOL se koristi za ublažavanje simptoma prehlade i gripa kao što su bolovi u mišićima, glavobolja, bol u grlu, povišena tjelesna temperatura, začepljenost nosa i sinusa.

  1.97
 • DEKSALGIN GEL 60GR

  4.00 out of 5

  DEKSALGIN je analgetik koji spada u grupu lijekova koji se nazivaju nesteroidni protivupalni ljekovi. Mehanizam djelovanja DEKSALGIN-a je sprječavanje ili smanjenje nastajanja supstanci u organizmu koje dovode do razvoja upale ili bola u zglobovima, tetivama, ligamentima ili mišićima.
  DEKSALGIN ublažava bol i oticanje tretiranog područja.
  DEKSALGIN gel se koristi za tretman bolnih i upalnih stanja povezanih sa zglobovima, tetivama, ligamentima i mišićima.

  4.85
 • EFFERALGAN C EFF 10KOM

  4.00 out of 5

  Efferalgan sa vitaminom C snižava povišenu tjelesnu temperaturu i umiruje blage do umjerene bolove.

  2.15
 • EFFERALGAN EFF 16X500MG

  0 out of 5

  Efferalgan 500mg šumeće tablete namijenjene su za liječenje oboljenja sa blagim do umjerenim bolovima i povišenom temperaturom kao što su: glavobolja, gripozna stanja, zubobolja, bol u mišićima, menstrualni bol.
  Lijek je namijenjen odraslima i djeci težoj od 13kg (npr. djeci starijoj od 2 godine).
  Za primjenu lijeka kod djece lakše od 13kg postoje drugi, pogodniji oblici paracetamola.

  2.60
 • EFFERALGAN SIRUP 150MG/5ML 90ML

  0 out of 5

  Lijek Efferalgan sirup se upotrebljava za:
  – Simptomatsko ublažavanje bolova slabog do umjereno jakog intenziteta i febrilnih stanja,
  – Kratkotrajna terapija povišene temperature kod odraslih.

  2.27
 • EFFERALGAN SUP 10X150MG

  0 out of 5

  Lijek sadrži paracetamol.
  Koristi se za suzbijanje blagih do umjereno jakih bolova i/ili sniženje povišene temperature. Namijenjen je za primjenu kod stanja kao što su: glavobolja, zubobolja, bolovi u mišićima, stanja slična gripu.
  Lijek je namijenjen djeci težine od 8 do 12 kg (starosti od oko 6 do 24 mjeseca).

  1.79
 • EFFERALGAN SUPP 10X80MG

  0 out of 5

  Lijek sadrži paracetamol.
  – Koristi se za suzbijanje blagih do umjereno jakih bolova i/ili sniženje povišene temperature. Namijenjen je za primjenu kod stanja kao što su: glavobolja, zubobolja, bolovi u mišićima, stanja slična gripu.
  – Lijek je namijenjen djeci težine od 4 do 6kg (starosti od oko 1 do 4 meseca).
  – Postoje različite jačine paracetamola za djecu različite težine: posavjetujte se sa ljekarom ili farmaceutom.

  1.77
 • FEBRICET SIRUP 120MG/5ML 100ML

  4.00 out of 5

  FEBRICET sirup sadrži paracetamol koji je analgetik (lijek koji smanjuje bolove i drhtavicu) i antipiretik (smanjuje temperaturu kada dijete ima povišenu temperaturu).

  FEBRICET sirup je namijenjen za ublažavanje bolova kod dobijanja zuba, zubobolje i suvog grla, smanjenje temperature kod prehlade i gripa i dječijih infekcija kao što su ospice, veliki kašalj, boginje i
  zauške.

  1.89